Juniper Landscapes
info@juniperlandscapes.co.uk
Call 07854 760 178 or
07715 637 440
Pinterest facebook twitter
Portfolio
Large garden project involving excavating existing lawn and lowering levels, taking all spoils up stairs and though front door.
The client wanted to create an 'outdoor room' and for the garden to be an extension of their dining room. They were also keen to try to soften the large amount of patio so we edged the patio with reclaimed bricks and gave them room for planting beds around the perimeter. The slab we selected was a light coloured Indian sandstone fossil.
Finally as a feature we worked into the design slightly raised sleeper boxes around the existing trees and a large sandstone patio circle. From interpreting our rough ideas to an inspirational diagram. You really got what we were trying to achieve and far exceeded our expectations it’s been a pleasure having you both with us and we’re really delighted with our ‘new room’ Thank you for all of your endless hardwork, passion and enthusiasm Helen and Nathan. Clifton.
<